Despre

Cine suntem?

Suntem niste oameni, in primul rand! Apoi, o echipa tanara, plina de entuziasm si de creativitate, iar prin Teo Art Events dorim sa transpunem sentimentele acestea si in evenimentul tau.

Ca toate povestile, si a noastra are un inceput

Mai intai, am fost doar Eu, creatoare de flori de hartie.

Am urmat un curs specializat pe astfel de flori in primavara lui 2017. Apoi, in vara aceluiasi an, am creat cateva decoruri pentru nunta fratelui meu(toate realizate cu flori de hartie).

Usor, usor au inceput sa vina comenzile. Cu sotul si un bebe la purtator, le-am onorat cu entuziasm. Am colindat prin tara, am vizitat locuri noi, am cunoscut oameni buni si frumosi.

Pentru ca cererea pentru evenimente era tot mai mare, in 2018 am hotarat ca e momentul sa ne extindem si…iata-ne acum, aici, in fata voastra cu o multitudine de servicii si decoruri pentru evenimentul mult visat.

Ne dam toata silinta sa aducem zambete si sa avem oameni fericiti dar, mai ales, sa oferim servicii si produse de inalta calitate.

Si noi am avut nunta (+2 botezuri :D) si am cautat servicii, produse si oameni de calitate si tot astfel dorim sa fim si noi pentru tine, sa-ti aduci aminte cu drag si nostalgie de noi si de evenimentul tau (fie ca e nunta, botez, eveniment corporate, majorat, petrecere etc)

Pentru ca avem o concurenta acerba, incercam sa ne diferentiem prin diversitatea serviciilor oferite, dar si prin „altceva-ul” pe care il amprentam decorurilor noastre. Ne plac provocarile si daca ai alte idei, spune-ne si te ajutam sa le concretizezi.

Trage un ochi pe pagina noastra si, daca vrei detalii despre ceva ce iti place, nu ezita sa ne contactezi!