In plina pandemie, noi inauguram site-ul! 🎉😃

Dada, avem site! 

Pentru ca orice firma, mai ales de organizări evenimente, dacă se respecta pe sine, trebuie sa aibă și site. Nu e musai, însă nivelul de încredere al celui care dorește sa colaboreze cu noi, in mod cert va creste. Un site, oferă siguranța și încredere. 

Și pe lângă site, avem și acest minunat blog unde voi scrie ori de cate ori voi avea ocazia (și timpul necesar, și inspirația, mai ales). 

Suntem conștienți ca momentul ales realizarii unui site nu e chiar potrivit situației date de aceasta pandemie, dar măcar o sa mai întreținem atmosfera și poate astfel ne vom cunoaște cu toții mai bine. 

Apropo, eu sunt Ramona, cea cu ideile, textul și promovarea din spatele acestui business, iar soțul(căci totul e in familie, nu? 😁), Alex, se ocupa cu logistica și prezenta la evenimente(in limita timpului disponibil voi fi și eu prezenta).

Ne place ce facem, depunem toate eforturile ca fiecare moment din cadrul unui eveniment sa iasă perfect,  ne place sa comunicam și sa avem o relație deschisă cu colaboratorii noștri (“clienti” mi se pare un cuvânt prea scorțos 😀) și întotdeauna ținem la imaginea noastră, dar mai ales la imaginea pe care o creăm evenimentului. 

Avem 2 copii, 2 fetite mici și drăgălașe care ne mănâncă tot timpul (și nu numai 🙈), iar aventurarea noastră in cadrul acestui minunat proiect pe care l-am botezat “Teo Art Events” ne-a făcut sa fim mai organizați și mai responsabili. 

Găsirea unui nume pentru acest proiect nu a fost deloc greu. Când am pus bazele acestui business o aveam doar pe fetița noastră, Teodora. Deci, ați ghicit, de unde provine o parte din nume. Apoi,Art însumează inițialele tuturor membrilor familiei:  A de la “Art” provine de la inițiala sotului și de la inițiala celei de-a doua fetite (încă nu stiam ce va fi, era in burtica, așa ca aveam nume alese care sa înceapă cu A atât pentru fetița, cât și pentru băiețel), R de la numele meu, iar T de la Teodora. 

Așa s-a născut Teo Art, un concept ce garantează distracție și multitudine de servicii. 

Povestea noastră in materie de evenimente începe însă cu mult înainte de Teo Art, așa ca puteți citi la secțiunea “Despre” mai multe detalii. 

Ne place sa avem o relație deschisă cu toți cei care apelează la noi și sa păstram legătura chiar și după finalizarea evenimentului. 

Suntem adepții trăirii prezentului, trecutul e trecut, iar viitorul e întotdeauna incert. Așa ca, haideți sa ne trăim prezentul și sa rămânem optimiști, căci alta varianta nu avem, nu? 😃

Lasă un comentariu